Llista de dinàmiques per contestar preguntes

ATRAPA LA PARAULA


ATRAPAR PAPERS ESQUENA

Els aferres un text o una imatge a s’esquena (amb precinto). Són dos equips un davant s’altre. Quan dius VA, un equip ha de prendre el paper a s’altre. Llavors els ajunten formant un puzzle I expliquen el significat a l'altre equip. Poden ser dos missatges complementaris.


CERCLES CONCÈNTRICS


CONILLS I ESQUIROLS, BANDERA

Es posen de dos en dos drets agafats de ses mans. Figura que és una gàbia. Dins la gàbia, un fillet que és el conill. Hi ha d'haver un fillet que no té gàbia. Quan dius a córrer, tots surten de la gàbia. Quan dius: -Conills a sa gàbia, tots entren. El més lent queda defora. Llavors fas una pregunta a un conill i si no la sap li ha de deixar la gàbia. 

També pots fer qualsevol joc, per exemple, jugar a la bandera, i fer que el qui guanya hagi de contestar una pregunta.

FILA ÍNDIA

 Els fiets es posen en fila índia. Tu els hi fas una pregunta (preguntes són al drive). Si creuen que és sí, un bot a la dreta. Si creuen que és no, un bot a l’esquerra. 

PEIXOS DINS LA MAR... GRUPS DE....

Els fillets figura que són peixos que neden dins la mar. Quan tu dius: - A NEDAR, tothom neda per allà on vol. Quan dius: - Ve un tauró…Grups de 2 (o de 3 o de 4) s’ajunten per grups. I quan estan per grups els fas una pregunta.

QUATRE CANTONS

Es donen la mà en cercle, i els dius: ara us faré preguntes. Si pensau que la resposta és SI heu d’anar corrents a sa paret. Si creis que es no, de cul arrera cap a tal banda. Si no ho teniu clar, us posau a botar

VULL SER AMIC

Comentaris