Sessió 1 Ens coneixem

 


Ahir va ser la primera sessió de catequesi. El nostre grup eren 7 filletes i un fillet de 8-9 anys. Per a ells és el 3r any de catequesi. L'objectiu era conèixer-nos, aprendre els noms, acordar normes i posar en comú expectatives. Vam fer les següents activitats: 




  1. El meu nom secret (5 min). Troben unes cartolines escampades al terra amb el seu  nom escrit en codi. "Vam si endevineu quin és el vostre nom i quin és el codi". Estaven escrits al revés i la 1a letra estava en hebreu. Aquí es veu un exemple (Guida). Cadascú es penja el seu nom. 
  2. Vull ser amic (10 min)
  3. Cercle d'oració (5 min). Ens vam posar de peus, abraçant-nos per l'espatla i cadascú espontàniament va manifestar una acció de gràcies o una pregària. Els vaig demanar si havien notat un foc d'amor al centre del cercle. 
  4. Cercles concèntrics (15 min). 
  5. A la mar hi ha un tauró (10 min). 
  6. Coreografia del grup (10 min). Els vaig ensenyar la cançó Ei Akela i ells van crear la coreografia. La letra final ha quedat així: "Ei Akela, tiki-tiki-tomba, massa-massa-massa, som els 8 magnífics, vine-canta-i-juga, Ei-alohé-alohé-a-eló".
  7. Foto final i anam a jugar al pati (5 min)


Comentaris